Even voorstellen. Mijn naam is Michel de Heer, en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als fotograaf. En vanaf dag één ben ik huwelijken gaan fotograferen, waarbij het totaal inmiddels ruim de zeshonderd gepasseerd zal zijn. Genoeg ervaring dus, om elke dag weer perfect vast te leggen.

 

En na al die tijd alleen maar foto's gemaakt te hebben, is daar sinds dit jaar film bij gekomen. Vooral omdat er op het gebied van fotografie niet veel meer te verbeteren valt, en dit een heerlijke nieuwe uitdaging is om m'n tanden in te zetten. Alle ervaring van de afgelopen jaren neem ik uiteraard mee met filmen. Dezelfde camera, dezelfde sfeer, dezelfde kwaliteit..

 

Wat maakt het verschil? Een frisse aanpak, perfecte afwerking en vooral een enorme drive om er samen met jullie een gezellige dag van te maken. Dit alles zorgt voor veel werk door heel Nederland, maar vaak ook in het buitenland. En heeft door de jaren heen ook diverse landelijke awards opgeleverd. 

Als jullie na het bekijken van de site een afspraak willen maken om een keer kennis te maken, laat dan even je gegevens achter via de contactpagina.  Ik bel jullie dan zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

Oh en voor degenen die denken dat ik alleen trouwerijen fotografeer, niks is minder waar. Sinds dag één doe ik ook mode, portretten en reclame voor toonaangevende klanten. Wie nieuwsgierig is kan een kijkje nemen op mijn andere site: powerpictures.wix.com/commercieel 

 

 


Michel de Heer.